lördag 31 januari 2009

Flickor från förr...

Hej alla! Hoppas allt é bra ? Jag mår bra, har städat och pysslat hela förmiddan... Sonen ville sova över hos mormor igår och stannade hela dan där idag och mannen jobbade, så jag fick en skön och lugn dag för mig själv... Det behövs.

Har blivit klar med en tavla som föreställer två flickor från förr. Jag föreställer mig de från Amerika år 1920 och skrev en liten dikt som följer med tavlan.

" Penny"

"Laura"

Dikten går så här...

"Diggili dii, diggili doo, girls are playing one and two. Picking flowers having fun, always playing in the sun"...

Shabbade till en gammal indiska ram och hade i en ikon bild som jag köpte från Riga. ( Jag har tre olika )

Mina ängla tavlor...


Äääälskar kors, precis som ni alla andra antar jag ; ).


Tusen tack för alla kommentarer, det är så kul att läsa de, jag smilar direkt när jag ser att någon har "lämnat spår" efter sig ... Imorgon blir det teater i Sthlm, sen... fortsätter pysslet... jag kan inte låta bli.

Kram / Carre

måndag 26 januari 2009

Nyckeln till hjärtat...

Nyckeln till någons hjärta, kan det bara finnas en människa som har det, när man pratar om partnerkärlek ? Ibland känns det som om det bara är en som kan älska en annan på riktigt, men samtidigt så vet vi ju att det inte stämmer, eller inte på alla i allafall. Det kanske beror på vad man går igenom i livet om man bara har en riktig kärlek eller om man kan på riktigt älska fler...
Ibland blir man djup... speciellt nu när Alla hjärtans dag närmar sig. Jag fortsätter med temat Kärlek och har igen fått ihop en flaska i ljusa färger, den här gången tänkte jag att en nyckel får hänga till Alla hjärtans dag.

Cupid får självklart en plats till den stora dagen, här på flaskan och på kortet.
Ha en underbar vecka...
Kram / Carre