lördag 17 januari 2009

Hallå !
Allt bra ? Jag mår bara bra, har haft en skön och lugn helg, just nu sitter jag helt själv, förutom hunden och ormen förstås och pysslar, sambon och sonen är hos hans släktingar och sover över... Känns konstigt att jag inte är med men det är skönt också att bara vara själv ibland och njuta av tystnaden.
Fick lite vårkänslor ( inte ute i det kalla ) men jag kände att jag behövde måla lite vår/sommar tavlor, och det blev två enkla flaggor. Jag kommer att måla många fler i liknande motiv nu till våren till en utställning. Färgerna gillar jag jätte mycket så det är kul att måla just det här.


Ha nu en jätte bra fortsättning på helgen och veckan som kommer, hej svejs...
Kram / Carre


måndag 12 januari 2009

Hallå! Hur mås det ? Jag mår bra, lite trött efter ledigheten men annars prima. Nu har man fyllt år och jag känner mig väl inte så gammal men man börjar ju bli det... : (... 34 år är väl inte så farligt men med tanke på vad man hade tänkt sig när man var ung vid den här åldern så hade man väl gjort allt som går att göra här i livet och minst tre barn. Ja ja, det kommer !
Här har ni en liten tavla med en bokmärksfågel och servett decopage och annat smått och gott. Ville göra en färgglad vårtavla och till det en matchande kruka med decopage och stenar.

Så vacker...


Min tvillingsyster hade köpt ett vackert kors och en kruka i fattigmanssilver till mig i födelsedagspresent, tusen tack ! I Love it.


Av min storesyrra fick jag bla denna underbara doft för kroppen, det doftar fantastiskt gott... Gröna äpplen. Tusen tack, det kändes som när man var liten och hade kalas med en massa presenter.
Ha det gott, kram / Carre