lördag 7 november 2009

Text direkt på väggen...

Hej !
Hoppas veckan var bra, nu är jag fit for fight efter virus attacken, har hunnit med mycket. Jag har flyttat ganska nyligen till en trea med min son och mina två hundar så då blev det ju snabbt att fixa till de hemska väggarna, golven får vänta till vår ( tror jag...)
Målade text i vardagsrummet direkt på väggen eftersom jag hade så svårt just med den här väggen om jag skulle ha tavla eller inte tavla, då blev det en mitt i mellan lösning. Hittade lite latinska citat eller ordspråk på nätet och " smack" så sitter det nu på min vägg

Jag har bra färg på väggen som gör att det blir lätt att ta bort texten om jag skulle vilja det och att jag målade med akryl gör att jag isåfall kan bara måla över allt med samma färg som väggen ( om nästa hyresgäst inte vill ha det).


Vill man inte ha text direkt på väggen kan man ju faktiskt måla en tavla. Här har jag tagit en gammal tavla som jag målade för en tio år sen och gjorde om den till en "text" tavla. Det står inget speciellt utan alla får själva hitta på vad de vill att det ska stå...
men den heter " Kärleksbrev ".

Nya flaskor har jag skapat med olika material, framförallt med decopage och akryl. Den bruna är en flaska av trä som jag fixade till lite grann och den stora har fått ett fint kors som bling bling, till mina flaskor om ni har sett förut så gillar jag att hänga saker på.
Till den lilla flaskan vävde jag en flaskvärmare, vet inte riktigt om det ska finnas nåt i och värma men det kan se lite mysigt ut nu till vintern.
Köket fick också lite text på franska istället men tyvärr tror jag att det har blivit fel i texten, min sons farfar är lika dålig i svenska som jag är på franska så det kan lätt bli missförstånd när han översätter, jag får kolla upp det...

Tack för titten, ha det så bra.
Kram Carre

fredag 6 november 2009

Hej !
Hur mår ni ? Jag har haft världens influensa men nu så känns det bättre... Vet inte om det va nöff nöff sjukan men nu é den över iallafall.
Har gjort massa nytt men glömde och fota innan jag lämnade de till Mångfaldenshus men ni kan kika in där om ni har vägarna förbi.
Här har jag två nallar som jag målade för ett tag sen, den ena med blomman gav jag till en väns dotter som doppresent och den andra finns i butiken.
Jag tar bilder under helgen så får ni se vad jag har pysslat med. Snart börjar Julpysslet på allvar... underbart.
Vi ses.
Kram / Carre