lördag 6 augusti 2011

Princess...

Vatten, blåa nyanser, signalflaggor och nallar, det är en "sån" period igen, har de ibland då och då. Målar mest sånt nu och det passar årstiden alldeles ypperligt. Tog en gammal tyg/decopagetavla och målade om den helt, har använt jeanstyg och akryl på denna "Princess" tavla.

Bubblor kan jag inte få nog av när det gäller barntavlor, de ger nån slags ro tycker jag.
Ha det bra så ses vi när vi ses... Kram / Carre

torsdag 4 augusti 2011

Vatten...

Älskar vatten... många behöver inte åka utomlands för att få den här sköna känslan av att det är sommar, här i Sverige lider vi vissa år av kyla och solbrist under sommaren men en dag eller två finns den väl här... Vi har otroligt vackra platser som jag vill besöka nästa år, hoppas det blir så. Nu har jag iallafall blivit klar med en dubbeltavla med inspiration av den svenska sommaren.


Jag har börjat jobba och ni som har lite semester kvar, njut av den och ta hand om varandra...

Två mindre tavlor med påhittade ( tror jag ) signalflaggor

Kram / Carre
onsdag 3 augusti 2011

Nalletavlor

Nya talletavlor kom till liv, min systersdotter Lisa fick en egen nalletavla när hon föddes och min andra syster gjorde en beställning till sin väninnas bebis... Det är många småttingar som föds nu känns det som. Ha en bra fortsatt sommar och slappa vidare, jag har börjat jobba redan men det känns rätt skönt att komma in i rutinerna. Ha det gott...
Vi ses när vi ses...

Kram / Carre